BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye tuzak mı kurdular?----

Fenerbahçe'ye tuzak mı kurdular?

Fenerbahçe'ye tuzak mı kurdular?
30 Temmuz 2013 - 07:47 www.finansgundem.com

FIFA Menajeri Mithat Halis, Fenerbahçe - Salzburg eşleşmesi için önemli bir iddiayı ortaya koydu

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan FIFA menajeri Mithat Halis gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. İşte Halis'in UEFA'yı suçlayan o iddiası:
"Fenerbahçe çekebileceği en zor kurayı çekti. Gerçekten çok tehlikeli bir takım. Şampiyonlar Ligi’ne kalmak istiyorlar. Başkanları Rudi Theierl neredeyse bir emir verdi. Şampiyonlar Ligi’ne kalmaları için. Takımları hazır her anlamda. İki lig maçında toplam 10 gol attılar. Ritim açısından çok daha iyi. Austria Wien maçını Ersun Yanal’la izledik. Fenerbahçe’nin ritmini bulması ligin 4. ya da 5. Haftasını bulur. Fenerbahçe’de fizik gücü yüksek oyuncular var. Kuvvete dayalı oyuncular çok. Bu nedenle Fenerbahçe çok kötü bir kura çektiler
FENERBAHÇE’NİN ELENMESİ İÇİN EN GÜÇLÜ RAKİBİ ÇIKARTTILAR, BENİM KAYGIM BU
Bu kura nasıl çıktı, beni şaşırttı gerçekten. Geçen sezon Real Madrid ve Barcelona’yı eşleştirmeye çalışıyorlardı. Şimdi böyle bir eğilim doğrultusunda bu kûra ortaya çıktı. Hakikaten böyle. Kafamda şüphe var. Fenerbahçe’yi eletmek amacıyla mı böyle bir kura yaptılar. Daha önce yazılanlar oldu. Tesadüfen bu kadarı olmaz. Böyle manipüle işlerine girerler mi girmezler mi? Fenerbahçe’ye ekarte etmek için en güçlü takımı çıkarttılar(?) Ben böyle bir kaygı taşıyorum. Fenerbahçe, UEFA’nın başına bela olacak. Ne yapacaklarını bilmiyorlar. Devam etse büyük dert, devam etmezse daha az dert. Kafamda bir soru işareti var. Tesadüf olamaz. 5’te 1 her zaman mı böyle denk gelir.
FENERBAHÇE’Yİ ELEYEBİLECEK TEK TAKIM
Bunları futbolu manipüle ediyorlar. Naklen yayın gelirleri var. Sponsorlar var. Böyle bir karmaşık ilişkiler ağları var. Milli takımların sponsorlar çok güçlü. Red Bull, Salzburg’u finanse ediyorlar. Salzburg güçlü bir takım, en güçlü takımın Fenerbahçe’ye çıkmasını istediler. Fenerbahçe kadar güçlü ekonomik açıdan. Oyuncuları Fenerbahçe’ninki kadar pahalı. Fenerbahçe diğer olası rakipleri hakemler onları tutsa bile eleyebilirdi. Fenerbahçe’nin konumu UEFA’yı çok rahatsız ediyor."
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)