BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye oyun mu oynanıyor?----

Fenerbahçe'ye oyun mu oynanıyor?

Fenerbahçe'ye oyun mu oynanıyor?
14 Haziran 2013 - 06:56 www.finansgundem.com

F.Bahçe, disipline sevk raporunda aleyhine yer alan iki olay üzerinde yoğunlaştı

F.BAHÇE’nin UEFA Disiplin Kurulu’na sevk edilmesinin yankıları sürerken sarı lacivertli camiada “Rapor yazılırken, Türkiye’den birileri ile işbirliği yapıldı” havası hakim...
Şerh konusu anlatılacak 
Hürriyet'in haberine göre, Pazartesi günü konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyecek olan sarı lacivertliler, özellikle Yusuf Reha Alp’in geçen yıl PFDK’da F.Bahçe’ye ceza çıkmayan karara koyduğu şerh maddesinin raporda kullanılmasını manidar buluyor. Yönetime ulaşan bu raporda, şerhin şike yapıldığına delil olarak gösterilmesi tepki çekti. F.Bahçe savunmasında, Alp’in konuda taraf ve Trabzonlu olduğunu, bu nedenle şerh koyduğunu anlatacak.
Ekşioğlu’nun sözü açıklanacak
Raporda bir önemli nokta daha var. Ekşioğlu’nun tapelerdeki cümlesi: Bu kulüpte Yıldırım’dan habersiz kuş uçmaz… Yönetime göre, Ekşioğlu bu sözlerle başkanın kulüp içindeki gücünü dile getiriyor. Özetle F.Bahçe toplantıda şerh olayı ve kendilerine Türkiye içinden oyun oynandığını vurgulayacak.
İspanyol müfettiş araştırılıyor
RAPORDA, F.Bahçe’nin üzerinde durduğu bazı önemli noktalar var. UEFA’ya raporu sunmak için hazırlanan İrlandalı üyenin bundan 1.5 ay önce birden bire görevden alınıp, henüz stajyer bir avukat olan İspanyol üyenin raporu hazırlaması sarı lacivertlilerin en çok üstünde durduğu konuların başında geliyor. İspanyol disiplin müfettişi hakkında araştırmalar tüm hızıyla sürüyor.
Aziz Yıldırım’ın savunması gitti
FENERBAHÇE, Disiplin Kurulu’na sunacağı savunma için çalışma sürdürürken, Yıldırım’ın bir kitap şeklinde hazırlanan İngilizce savunması kurula gönderildi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)