BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin sakatları iyileşiyor----

Fenerbahçe'nin sakatları iyileşiyor

Fenerbahçe'nin sakatları iyileşiyor
23 Eylül 2015 - 16:28 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'de, Diego Ribas, Abdoulaye Ba ve Josef De Souza'nın sakatlıkları iyileşti

Spor Toto Süper Lig'de 27 Eylül Pazar günü Beşiktaş'la derbi maçta karşılaşacak Fenerbahçe'ye sakat futbolcular Diego Ribas, Josef De Souza ve Abdoulaye Ba'da iyi haber geldi.

Uzun süredir sakatlıkları bulunan Diego ve Ba, bugün Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenmanın tamamında takımla çalıştı. Teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenmana, tedavisine devam edilen Josef de Souza ile dinlendirilen Luis Nani katılmadı. Sarı-lacivertlilerin Portekizli stoperi Bruno Alves ise tedbir amaçlı takımdan ayrı koşu yaptı. Bu oyuncular yarından itibaren takımla birlikte çalışmaya başlayacak.

Diego, Ba ve De Souza'nın dönmesiyle birlikte Fenerbahçe, pazar günkü Beşiktaş maçına tam kadro çıkacak.

Pereira yönetiminde basına açık gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana sarı-lacivertli futbolcular ısınma hareketleri ve 5'e 2 top kapma çalışmasıyla başladı. Daha sonra iki grup halinde kanat organizasyonuyla son vuruş çalışması yapan sarı-lacivertliler, dar alanda çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Antrenmandan sonra bazı oyuncular bireysel çalışma gerçekleştirdi.

Öte yandan Portekizli teknik adam, kanat organizasyonları sonucunda daha az gol atan takıma şınav cezası verdi. Çift kale maçı kazanan Gökhan Gönül, Raul Meireles, Robin van Persie, Caner Erkin, Volkan Şen ve Hakan Çinemre'nin oluşturduğu takım antrenman sonrası basın mensuplarına galibiyet pozu verdi. Sarı-lacivertliler derbi maçın hazırlıklarını yarın Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)