BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin rakibi için şike iddiası----

Fenerbahçe'nin rakibi için şike iddiası

Fenerbahçe'nin rakibi için şike iddiası
15 Aralık 2015 - 23:21 www.finansgundem.com

UEFA Avrupa Ligi ikinci turunda Fenerbahçe'nin rakibi olan Lokomotiv Moskova'nın gruptaki Skenderbeu maçı için şike iddiası ortaya atıldı

UEFA Avrupa Ligi ikinci turunda Fenerbahçe'nin rakibi olan Lokomotiv Moskova'nın grupta oynadığı Skenderbeu maçı için şike iddiası ortaya atıldı.

Avrupa'daki bahis şirketlerinin temsilcileri tarafından kurulan FederBet isimli kuruluştan yapılan açıklamada, Arnavutluk'ta oynanan Skenderbeu-Lokomotiv Moskova maçının sonlarında yaşanan olayların futbol şansı ve tesadüften ileriye gittiği belirtildi.
 
BEŞİKTAŞ'IN GRUBUNDAYDI
Lokomotiv Moskova'nın Skenderbeu'yu 18. dakikada öne geçip, 89. ve 90. dakikalarda attığı gollerle 3-0 yenmesindeki ilginçliklerin 77. dakikada 1-0 devam eden maçın üst (2,5 gol üstü) bahsine Asya pazarından yatırılan anormal para miktarıyla başladığının belirtildiği açıklamada, dakikalar 87'yi gösterdiğinde ve maç halen 1-0 devam ederken bu kez 2 veya daha fazla gol seçeneğine aşırı bir para aktarımının olmasıyla devam ettiğinin altı çiziliyor.

Sonuç olarak Lokomotiv Moskova'nın Skenderbeu savunmasının yaptığı ilginç hatalar sonucu 89. ve 90. dakikalarda bulduğu 2 golün videosunu açıklamaya koyan FederBet, Skenderbeu-Lokomotiv Moskova maçında şike olduğunu iddia ederek UEFA'yı göreve çağırdı. Lokomotiv Moskova, Beşiktaş'ın da bulunduğu grubu Sporting Lizbon'un önünde lider olarak tamamlamış ve UEFA Avrupa Ligi'nde 2. tura yükselmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)