BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin itirazına ret!----

Fenerbahçe'nin itirazına ret!

Fenerbahçe'nin itirazına ret!
11 Mart 2013 - 18:53 www.finansgundem.com

UEFA'dan Fenerbahçe'ye kötü haber geldi

Fenerbahçe'nin BATE Borisov karşılaşmasında yaşanan olaylar nedeniyle UEFA'dan aldığı 1 maç seyircisiz oynama cezasına yaptığı itiraz reddedildi.
Bu karar doğrultusunda 14 Mart Perşembe günkü Fenerbahçe-Viktoria Plzen karşılaşması seyircisiz oynanacak.
Sarı lacivertli kulüpten yapılan yazılı açıklama şu şekilde: "Kulübümüzün, ilgili disiplin ve güvenlik maddelerine aykırı bir şekilde yaşanan saha ve tribün olayları sebebiyle UEFA tarafından aldığı cezaya ilişkin duruşmalı savunmayla yaptığımız itiraz reddedildi. Bu karar doğrultusunda, 14 Mart Perşembe günü sahamızda oynayacağımız Viktoria Plzen karşılaşması seyircisiz oynanacaktır."
FENEBAHÇELİ YÖNETİCİLER NYON'DA DURUŞMALI SAVUNMA VERDİ
Fenerbahçeli yöneticiler alınan cezalar nedeniyle bugün İsviçre'nin Nyon kentine giderek UEFA Tahkim Kurulu'nda duruşmalı savunma da verdiler. Fenerbahçe'nin hukuktan sorumlu iki yöneticisi Tolga Deniz Aytöre ve Şekip Mosturoğlu, UEFA tarafından 1 maç daha seyircisiz oynama ve benzer bir durumun 2 yıl içerisinde tekrarlanması halinde Avrupa kupalarından men edilme cezasına karşı yaklaşık 2 saat süren bir savunma yaptılar. Fenerbahçeli yöneticiler, yanlarında 5 adet CD, polis raporlarını ve gözaltına alınan taraftarların sorgu metinlerini götürdüler.
Öte yandan sarı lacivertlilerin asıl hedefinin, "2 yıl tekrarı halindeki 1 yıllık men cezasını" ortadan kaldırmak olduğu öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)