BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin başına kim geçecek----

Fenerbahçe'nin başına kim geçecek

Fenerbahçe'nin başına kim geçecek
09 Ağustos 2014 - 17:52 www.finansgundem.com

Sezonun açılmasına kısa bir süre kala Ersun Yanal'ın istifa etmesiyle boşalan teknik direktörlük koltuğuna kimin geçeceği merak ediliyor

Yeni sezon öncesi hazırlık maçlarında alınan mağlubiyetler sonrasında Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım ile teknik direktör Ersun Yanal arasında patlak veren krizin dün Aziz Yıldırım'ın yaptığı basın toplantısı ile detayları açığa çıktı.

Sevilla maçı dönüşü Yanal'ın takıma verdiği 2 buçuk günlük izni iptal eden ve tesislerde futbolcularla bir toplantı yapan Yıldırım oyunculara "Ha Yanal'la ha başkasıyla" açıklaması yapmıştı.

Dün Soma yararına yapılan turnuvada önce Beşiktaş'a ardından Chelsea'ya yenilen Fenerbahçe'de gerginlik had safhaya ulaştı.

Bugün Fenerbahçe teknik patronu Ersun Yanal’ın istifası gündeme bomba gibi düştü. İstifa ettiğini açıklayan Yanal’ın bu kararını dün verdiği belirtiliyor.

Ersun Yanal'ın yerine kimin geçeceği merak konusu oldu. Fenerbahçe'de öncelik yardımcı Antrenör İsmail Kartal'da olduğu belirtilirken, Aziz Yıldırım-Ersun Yanal krizin başladığı ilk günden Yanal'ın istifasından sonra Almanya milli takım teknik direktörü Joachim Löw ve Shakhtar Donetsk'in tecrübeli hocası Mircea Lucescu'nun isimleri anılmıştı. 

Ayrıca ismi geçen diğer teknik direktörler;

Mustafa Denizli: Ersun Yanal ile anlaşmaya varılmadan önce görüşülen Mustafa Denizli, görev için favori aday olarak görünüyor.
Aykut Kocaman: İlk iki adayla anlaşılamazsa eski hoca Aykut Kocaman'ın kapısı çalınacak
Gözler şimdi Fenerbahçe'nin başına geçecek teknik direktöre çevrildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)