BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçeli Uslu: Galatasaray'a üzüldük----

Fenerbahçeli Uslu: Galatasaray'a üzüldük

Fenerbahçeli Uslu: Galatasaray'a üzüldük
13 Kasım 2014 - 20:23 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Galatasaray'ın Dortmund'da yaşadıklarına üzüldüklerini söyledi

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü  Mahmut Uslu, tribün olaylarıyla ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı.

Uslu, "Bize istedikleri kadar bağırsınlar, inanın umursamıyoruz. Ama bu insanlar, takıma zarar veriyorlar. İşin ucu takıma dokunuyor. Oyuncuların motivasyonunu alt-üst etmeye kimsenin hakkı yok. Sahada emek veren insanların kafasını karıştırmaya çalışanların yaptıkları kabul edilebilir değil. Hatta o arkadaşlarla tek tek konuşup, yanlış yaptıklarını ve bu davranışlarının sadece takıma zarar verdiğini anlatmaya çalışacağız. Bunun dışında onları yeni projemiz dahilinde kulübe üye olarak kazandırmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

'ARTIK AYIKLANMALARI GEREKİYOR'

Şampiyonlar Ligi'nde ezeli rakiplerinin başına gelen olaylara da değinen Mahmut Uslu, "Galatasaray'ın da  Almanya'da başına gelenlere üzüldük, hoş şeyler değil. Dortmund'da yaşananlar hemen her kulübün başına gelebilecek olaylar.  Spor terörünün artık renk ayrımı yok. Ne yazık ki gurbetçilerimiz de holiganizmi  Avrupa'da körüklüyorlar. Hiçbiri birbirinden farklı değil. Artık Avrupa'da kamp yapmak hayal olduğu gibi öyle kolay kolay saha vermezler. Hazırlık kampı yaptırmazlar. Sporu terörize etmek isteyen insanların artık gerçek sporseverlerin arasından ayıklanması gerekiyor" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)