BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçeli futbolcuya sürpriz talip----

Fenerbahçeli futbolcuya sürpriz talip

Fenerbahçeli futbolcuya sürpriz talip
17 Ağustos 2013 - 14:28 www.finansgundem.com

Bursaspor, Fenerbahçeli hangi yıldız oyuncuya talip oldu?

Bursaspor'un, en çok aksayan bölgesi olan ön libero mevkisine Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Selçuk Şahin'i transfer etmeyi planladığı öğrenildi.
Orta sahanın sağına Galatasaray'dan Colin Kazım'ı almayı düşünen yeşil beyazlıların, bir başka aksayan bölge olan ön libero mevkii için de teknik direktör Christoph Daum'un eski öğrencisi olan Fenerbahçeli Selçuk Şahin'i gündemine aldığı öğrenildi. Bursaspor yönetiminin Eskişehirspor maçı sonrasında transfer için temaslarını yoğunlaştıracağı kaydedildi.
BANGURA'NIN MENAJERİ GELDİ
Bursaspor'da kendisine kulüp bulması söylenen ve takımla birlikte antrenmanlara alınmayan Teteh Bangura'nın menajeri Patrick Mörk, beraberindeki diğer menajerler Fredrik Risp ve Erk Toros'la birlikte dün Bursasporlu yöneticilerle masaya oturdu. Yapılan görüşmede sözleşmenin feshi konusunda anlaşma sağlanamadığı belirtildi. Menajerler temasların sürdüğünü ve çözüm arayışı içinde olduklarını açıkladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)