BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den yeni talep----

Fenerbahçe'den yeni talep

Fenerbahçe'den yeni talep
06 Nisan 2015 - 13:55 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'de futbolcular, yeni bir talepte bulundu. İşte o talep...

Trabzon'daki silahlı saldırı nedeniyle Mersin İdmanyurdu ve Bursaspor maçları ertelenen Fenerbahçe'de futbolcular, yeni bir talepte bulundu.

Ç.Rizespor ile deplasmanda oynadığı maçın ardından Trabzon'da silahlı saldırıya uğrayan Fenerbahçe'de büyük bir şok yaşanıyor. Kupada Mersin İdman Yurdu ile ve ligde de Bursaspor ile oynayacağı maç ertelenen Fenerbahçe'de futbolcular Eskişehirspor ile oynanacak olan maçın da ertelenmesini talep etti.

Futbolcular şok olayla ilgi olarak aralarında şu değerlendirmeyi yaptılar:

1-Otobanın sadece o bölümünde ışıklar yanmıyordu

2-İki otobüs olmasına rağmen takım otobüsünün hangisi olduğunu biliyorlardı. Şarampole yakın bir yerde olayın olmasını özellikle istediler. Aracın takla atmasını istediler.

3-Fenerbahçe'nin Rize deplasmanında uğradığı silahlı saldırı sarı-lacivertli camiayı kelimenin tam anlamıyla allak bullak etti. Özellikle de talihsiz olayın içerisinde bulunan futbolcuları.

4-Futbol takımında moraller sıfır. Futbolcular, bu şartlar altında sahaya çıkıp mücadele etmelerinin imkansız olduğu görüşündeler. Bu düşüncelerini de başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler Mahmut Uslu ve Deniz Tolga Aytöre ile yaptıkları toplantıda dile getirdiler. Futbolcular, dün gruplar halinde kulüp binasına giderken saatler boyunca durum değerlendirmesi yapıldı.

5-Sarı-lacivertli futbolcular, "Olaylardan tüm takım çok etkilendi. "Zor kendimize geliriz" dediler ve kupadaki Mersin, ligdeki Bursaspor maçlarının yanı sıra Eskişehirspor karşılaşmasının da ertelenmesi gerektiğini söylediler.  
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)