BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den Volkan tepkisi!----

Fenerbahçe'den Volkan tepkisi!

Fenerbahçe'den Volkan tepkisi!
16 Kasım 2014 - 23:05 www.finansgundem.com

Türkiye-Kazakistan maçında yaşanan Volkan Demirel krizinin ardından sarı-lacivertli cepheden ilk tepki geldi

Türk Telekom Arena'da yaşanan Volkan Demirel krizinin ardından sarı-lacivertli cepheden ilk tepki Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu'nda geldi.



Volkan Demirel'in Kazakistan maçı öncesinde ıslıklanmasının ardından stadı terk etmesine bir hayli sinirlenen İlhan Ekşioğlu, Twitter üzerinden oldukça sert bir mesaj yayınladı. İlhan Ekşioğlu mesajında, "ALLAH BELANIZI VERSİN ŞEREFSİZLER" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu'nun söz konusu mesajının sonunda "@sizkendinizibilirsiniz" cümlesini eklemesi ise bir hayli dikkat çekti ve çeşitli spekülasyonlara yol açtı. Fenerbahçeli yöneticinin bu tweet'i Melo'ya verilen Twitter cezasını hatırlattı. Melo'da Twitter üzerinden yazdığı hakaret dolayısıyla ceza almıştı. 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İsmail16 Kasım 2014 23:11

    Sen önce futbolcuna bak İlhan Ekşioğlu. Sen nasıl Türk taraftarına hakaret edersin.. İnşallah sana ceza verirler. Tabi Fenerasyon bu tweet'ini görürse.