BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den tek gollü galibiyet----

Fenerbahçe'den tek gollü galibiyet

Fenerbahçe'den tek gollü galibiyet
06 Aralık 2014 - 18:33 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Balıkesirspor'a konuk oldu

Fenerbahçe, Balıkesir deplasmanından 1-0'lık galibiyetle dönüyor. Yoğun yağış altında ve ağır sahada oynanan karşılaşmada Meireles'in vuruşunda kaleci Emrullah'ın büyük hatasıyla gelen golle Fenerbahçe 3 puana ulaştı.

MAÇTAN NOTLAR

Spor Toto Süper Lig'de 38 yıl sonra karşılaşacak Balıkesirspor ile Fenerbahçe arasında yapılacak maçta 2 bine yakın polis, jandarma ve özel güvenlik personeli görev yaptı. Balıkesirsporlu futbolcular, sahaya, "Bütün insanlar özgür ve eşit doğar" yazılı dövizle çıktı.

Rakibiyle ligde daha önce 1975-1976 sezonunda yaptığı maçlarda deplasmanda 3-0 yenilen ve sahasında golsüz berabere kalan Balıkesirspor'un 38 yıl sonra Fenerbahçe'yi konuk ettiği mücadeleye taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Fenerbahçe taraftarı, kale arkasında kendilerine ayrılan bölümü, kırmızı-beyazlılar, kapalı ve maratonu doldururken, kale arkalarında yer yer boşluklar görüldü.

Maç için stat içi ve dışında yoğun güvenlik önlemi alınırken, 2 bine yakın polis, jandarma ve özel güvenlik personeli görev yaptı. 156 basın mensubunun akredite olduğu maç öncesinde sahaya ısınmak için çıkan her iki takımın oyuncuları da taraftarlarınca tezahüratlarla desteklendi.

AZİZ YILDIRIM MAÇI OTELDE İZLEDİ

Takımıyla Balıkesir'e gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, cezası nedeniyle maçı konakladığı otelinde televizyondan izledi.

Sakatlığı bulunan Diego ile Serdar Kesimal, Balıkesir'e gelmezken, teknik direktör İsmail Kartal, ligde son yapılan Eskişehir maçı kadrosunda 3 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü. Eskişehir maçında forma giymeyen Alves ile maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Mehmet Topal ve Webo ilk 11'de sahaya çıktı. Kartal, Kadlec, Alper Potuk ve Emenike'yi yedek soyundurdu.

Balıkesirspor'un hafta içinde sözleşme imzaladığı teknik direktörü Kemal Özdeş ise Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı kadrosunda 2 değişiklik yaptı. Özdeş, Okan Alkan ve İlhan Depe yerine Jabbie ve Alanzinho'yu ilk 11'de sahaya sürdü. Sakatlığı devam eden Andre Nuno ve Santos kadroya alınmadı.

BALIKESİRSPOR (4-4-2): Emrullah - Uğur, Kulusic, Hasan, Bülent - Jabbie, Eray, Aykut, Alanzinho - Sercan, Gökhan Ünal.
FENERBAHÇE (4-3-3): Volkan - Gökhan, Alves, Bekir, Caner - Mehmet Topal, Meireles, Emre - Kuyt, Sow, Webo

MAÇ ÖNCESİ

Oynadığı 11 karşılaşmada 6 galibiyet alan ve 3 maçta eşitliği bozamayan Fenerbahçe 2 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. Bu maçlarda 16 gol bulan sarı lacivertliler kendi kalelerinde ise 12 gol gördüler. Fenerbahçe'nin bu sezon en dikkat çekici istatistiği ise deplasman maçlarındaki istikrarsız sonuçları. Deplasmanda 5 maça çıkan Fenerbahçe bu maçlarda sadece 1 kez galibiyet sevinci yaşadı; 2 kez berabere kaldı ve 2 kez de mağlup oldu.

Bu sezon Süper Lig'e çıkan Balıkesirspor ise sezonu iyi bir başlangıç yapamadı. 11 maçta sadece 1 kez galip gelebilen Balkes, 2 kez berabere kaldı ve 8 maçtan mağlup ayrıldı. Bu maçlarda 10 bulan kırmızı beyazlı ekip kendi kalesinde ise 26 gol gördü. Bu kötü istatistikler Balıkesirspor'a ligin en çok mağlup olan, ligin en az gol atan ve ligin en çok kalesinde gol gören 'ünvanları'nı da getiriyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)