BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den tarihi savunma----

Fenerbahçe'den tarihi savunma

Fenerbahçe'den tarihi savunma
09 Temmuz 2013 - 13:58 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Kulübü, yarın UEFA Tahkim Kurulu'nda tarihi bir savunma verecek.

UEFA Disiplin Kurulu'nun şike iddialarıyla ilgili verdiği 2+1 yıl Avrupa kupalarından men cezasına itiraz eden Fenerbahçe Kulübü, yarın UEFA Tahkim Kurulu'nda tarihi bir savunma verecek.UEFA'nın İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan merkezinde saat 14.00'te gerçekleştirilecek duruşmalı toplantıda, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler ve kulüp avukatları hazır bulunacak. Sarı-lacivertli kulüp, şike veya teşvik primiyle suçlandıkları maçlarla ilgili aralarında futbolcuların da bulunduğu çok sayıda kişiyi şahitlik yapmaları için davet etti.
Duruşmalı toplantı için hukukçulardan oluşan bir grubun bugün, aralarında başkan Aziz Yıldırım'ın da yer alacağı ikinci grubun da yarın sabah erken saatlerde İsviçre'ye gidecekleri öğrenildi. Başkan Yıldırım, süreçle ilgili daha önce düzenlediği basın toplantısında, davanın kulübün lehine sonuçlanması için Nyon'a konuyla ilgili şahitleri de götürerek, tahkim kuruluna iyi bir savunma yapacaklarını ifade etmişti. UEFA Tahkim Kurulu'nun, sarı-lacivertli kulüp hakkındaki kararını 15 Temmuz Pazartesi günü açıklaması bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)