BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe’den Shakhtar Donetsk tepkisi----

Fenerbahçe’den Shakhtar Donetsk tepkisi

Fenerbahçe’den Shakhtar Donetsk tepkisi
17 Temmuz 2015 - 20:48 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Shakhtar Donetsk ile eşleşmesinini ardından Mahmut Uslu kura için ne dedi?

Zor bir kura çektiklerini belirten Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Shakhtar Donetsk'i geçmek için taraftarlarına da büyük iş düştüğünü belirtti. Uslu, kura çekiminin ardından kulüp televizyonuna bağlanarak, "Yaklaşık 3 sene Avrupa'dan yasaklandığımız için puan sıralamasına göre gelecek takımlarda biriydi bu. Birinci torbada olmamız gerekirdi ama maalesef Fenerbahçe'nin o senelerde hakları yenildi. Bu sene yaptığımız transfer ataklarını da buna göre yaptık. Onlar saygı duyulacak bir takım. Biz seyircimizle, taraftarımızla bu elemeyi geçeceğimize inanıyoruz. Onlarında ülkelerinde yaşadıkları sorunlar nedeniyle bazı sorunları var. Biz zaten bu elemeyi geçsek bile ondan sonra da çok önemli takımlarla mücadele edeceğiz. Manchester United gibi örneğin. Biz Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz. Bu elemeleri geçmek zorundayız. Fenerbahçelilere bu maçlarda çok iş düşüyor. Bu elemeleri ancak onların desteği ile kazanabiliriz" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)