BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den Salih operasyonu!----

Fenerbahçe'den Salih operasyonu!

Fenerbahçe'den Salih operasyonu!
25 Mart 2013 - 10:36 www.finansgundem.com

Fenerbahçe’nin büyük yıldızı olmaya aday futbolcusu ile ilgili olarak teknik kadro ve yönetim kolları sıvadı

Salih Uçan için yapılacaklar şunlar:
1- IMAGEMAKER TUTULACAK
Bu kişi, birçok yıldızda olduğu gibi genç Salih Uçan’ı yetiştirecek ve nerede nasıl konuşacağını öğretecek. Teknik direktör Aykut Kocaman da zaman zaman yapacağı basın toplantılarında Salih’i yanına alıp medya ile sıcak temas kurmasını sağlayacak. Bineceği arabadan tutun giyimine kadar her şeye bu imagemaker karar verecek. Kısacası Salih Uçan’ın neler yapacağından bu kişi sorumlu olacak.
2- PSİKİYATR VE YAŞAM KOÇU DESTEĞİ
Fenerbahçe formasını giymeye başladığı günden bu yana hızlı bir yükseliş gösteren genç oyuncunun başının dönmemesi için de her türlü ortam sağlanacak. Yine aynı şekilde önümüzdeki sezondan itibaren psikiyatr desteği ve yaşam koçu desteğiyle şımarmaması, fiziksel olarak yapacağı çalışmalara zihinsel destek de sağlanacak. Böylece Salih’in şöhret basamaklarını adım adım tırmanması sağlanacak.
3- BİREYSEL ANTRENÖR DESTEĞİ
Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yapılan antrenmanlarda özellikle Emre Belözoğlu genç oyuncu ile yakından ilgileniyor. Salih Uçan da kendisine Emre’yi örnek almış durumda. Ancak tüm bu desteklere rağmen Salih idmanlar dışında kulüp teknik kadrosundan birisi ya da özel bir hocayla ekstra çalışmalar yapacak. Böylece eksiklerini kapaması sağlanırken teknik ve taktik anlamda da kendisini geliştirmesine fırsat verilecek.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)