BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den müthiş takas!----

Fenerbahçe'den müthiş takas!

Fenerbahçe'den müthiş takas!
17 Mayıs 2013 - 07:18 www.finansgundem.com

Fenerbahçe, Krasiç’i transfer listesine alan Napoli’den Gökhan İnler’i istedi

Fenerbahçe’de, Şampiyonlar Ligi ön elemeleri için vize alındıktan sonra transfer çalışmaları müthiş bir yoğunluk kazandı. Yönetim, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda daha önce belirlenen isimlerle temasları hızlandırırken, özellikle yabancı kontenjanının gelecek sezonla birlikte azalacak olması nedeniyle yerli oyunculara daha çok ağırlık verildiği öğrenildi. Sarı-lacivertli kulübün hedefine aldığı ilk oyuncunun ise Türk asıllı İsviçreli futbolcu Gökhan İnler olduğu belirlendi. İtalya’nın Napoli takımında forma giyen 29 yaşındaki futbolcu için para artı Krasiç teklifinin sunulacağı kaydedildi. Büyük umutlarla alınan ancak büyük hayal kırıklığı yaratan Sırp futbolcunun hem maaşının yüksek olması, hem de bu bölgede Dirk Kuyt’tan yüksek performans alınması nedeniyle Krasiç tamamen gözden çıkarıldı.
Fenerbahçe Yönetimi, hem Napoli’nin Krasiç’i istemesi, hem de daha önce de almak istedikleri Gökhan İnler’in sarı-lacivertli kulübe bu kez yeşil ışık yakması yüzünden böyle bir takası gündeme getirirken, görüşmelerin başladığı ifade edildi. Krasiç’in tekrar İtalya’ya dönmek için menajerini İstanbul’a çağırdığı, Fenerbahçe’nin Gökhan İnler’in transferi için bir miktar para ödemeye sıcak baktığı bildirildi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)