BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den dev transfer atağı----

Fenerbahçe'den dev transfer atağı

Fenerbahçe'den dev transfer atağı
27 Mayıs 2013 - 12:07 www.finansgundem.com

Alman basını, Bayern'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Gomez'in F.Bahçe ile görüştüğünü yazdı

Alper Potuk bombasını patlattıktan sonra gözünü dış transfere çeviren Fenerbahçe'nin listesine bir dünya yıldızı daha girdi. Alman basının ortaya attığı iddiaya göre Sarı-Lacivertliler, Bayern Münih'in süper golcüsü Mario Gomez'in peşine düştü.
SÜREKLİ OYNAMAK İSTİYOR!
Gazetelere göre bu sezon Mario Mandzukic'e formayı kaptıran 27 yaşındaki forvet, yönetimin Dortmund'dan Lewandowski ile anlaşması sonrasında ayrılık kararı aldı. Sürekli forma giyebileceği bir takıma transfer olmak isteyen Gomez'in geçtiğimiz hafta içinde Fenerbahçe'den menajerler aracılığıyla teklif aldığı öne sürüldü.
FENER'İN TEKLİFİ ÇOK CAZİP
Yıldız futbolcunun İngiltere ve İspanya'dan da talipleri olduğu fakat Fenerbahçe'nin teklifinin daha cazip geldiği de belirtildi. Bayern Münih'e 3 yıl önce Stuttgart'tan transfer olan Mario Gomez'in bonservis ücretinin ise az 20 milyon Euro olduğu gelen bilgiler arasında.
21 MAÇTA OYNADI, 11 GOL ATTI
Bayern Münih'le 2016'ya kadar sözleşmesi olan Gomez, geçtiğimiz sezon 33 maçta attığı 26 golle tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Bu sezon Mandzukic'in varlığı nedeniyle 21 maçta 11 golde kalan Alman futbolcu özellikle hava toplarındaki hakimiyeti ve son vuruş becerisi ile biliniyor. Bayern taraftarlarının 'Süper Mario' dediği Gomez, Alman Milli Takımı'nın da değişilmez ismi.
İSPANYOL ASILLI ALMAN GOLCÜ!
Marıo Gomez, İspanyol asıllı bir ailenin çocuğu... Alman Milli Takımı'nı tercih eden yıldız futbolcu 58 maçta 25 gol attı.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)