BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den 5 yıllık imza----

Fenerbahçe'den 5 yıllık imza

Fenerbahçe'den 5 yıllık imza
15 Temmuz 2013 - 17:38 www.finansgundem.com

Fenerbahçe 5 yıl boyunca oynayacağı hazırlık ve UEFA ön eleme maçlarının yayın hakkını D-Smart'a sattı.

Fenerbahçe'nin yapacağı özel maçlar ile UEFA eleme ve  ön eleme maçların yayın hakları 2017-2018 sezonu sonuna kadar D-Smart'a  devredildi.
Fenerbahçe Futbol AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu  Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, yayın haklarının yanı sıra bu  maçlara ilişkin, reklam, tanıtım ve pazarlama haklarının da D-Smart'a devredildiği kaydedildi.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Şirketimiz ile Mozaik İletişim Hizmetleri A.Ş. (D-Smart) arasında  imzalanan sözleşme ile Profesyonel Futbol A Takımımızın yurt içi ve yurt dışında  yapacağı tüm özel maçlar, UEFA müsabakaları eleme/öneleme maçları ve sözleşme  süresince başkaca organizasyonlar kapsamında oynanacak maçlara ilişkin yayın  hakları ve bu maçlara ilişkin reklam, tanıtım ve pazarlama hakları en erken  2017-2018 sezonu sonuna kadar  (her halukarda avans tutarı tamamen mahsup edilene  kadar) D-Smart'a devredilmiş olup işbu sözleşme kapsamında 6.873.250 dolar avans  tutarı hesaplarımıza geçmiştir. Sözleşme çerçevesinde 11.07.2014 tarihinde aynı  tutarda (6.873.250 dolar) 2'inci dilim avans alınacaktır. Avans tutarları,  tarafımızca kesilecek faturalar ile mahsup edilecektir."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)