BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de seçim tarihi belli oldu----

Fenerbahçe'de seçim tarihi belli oldu

Fenerbahçe'de seçim tarihi belli oldu
27 Ocak 2018 - 12:09 www.finansgundem.com

Sarı-lacivertli kulübün olağan genel kurulunun 26-27 Mayıs'ta çoğunluk sağlanması halinde yapılacağı, çoğunluk sağlanmaması durumunda ise 2-3 Haziran tarihlerinde çoğunluk aranmaksızın düzenleneceği açıklandı

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Ocak ayı olağan toplantısı Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde başladı.

Bu toplantının asıl önemli detayı ise Aziz Yıldırım ve mayıstaki seçim öncesi adaylığını açıklayan eski yöneticilerden Ali Koç'un konuşacak olması. Mevcut başkan Yıldırım'ın, geçtiğimiz hafta kulüp tarihine geçen, Mehmet Ali Aydınlar ile imzaladığı sponsorluk anlaşmasının detaylarını paylaşması bekleniyor.

Ali Koç'un da önemli açıklamalar yapması bekleniyor.

Toplantıya Başkan Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri Mithan Yenigün, Mahmut Uslu, Alaattin Yıldırım, Önder Fırat, Şekip Mosturoğlu, Ozan Balaban, Nihat Özbağı, Metin Doğan, Selim Sapan, Ender Akkaya ve Serdar Erkan'ın yanı sıra Fenerbahçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Ali Koç da katıldı.

Toplantıda 40, 50, 60 ve 70 yılını dolduran üyelere plaketleri ile gümüş ve altın rozetleri takdim edilecek.

SEÇİM TARİHİ AÇIKLANDI

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Sarı-lacivertli kulübün olağan genel kurulunun 26-27 Mayıs'ta çoğunluk sağlanması halinde yapılacağını, çoğunluk sağlanmaması durumunda ise 2-3 Haziran tarihlerinde çoğunluk aranmaksızın düzenleneceğini açıkladı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)