BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de profesyonel yönetim!----

Fenerbahçe'de profesyonel yönetim!

Fenerbahçe'de profesyonel yönetim!
20 Kasım 2013 - 07:20 www.finansgundem.com

Ocak ayında yapılacak tüzük değişikliği ile birlikte icraatlar ve sorumluluklar CEO ve ekibine bırakılacak

Fenerbahçe Kulübü’nde ocak ayında Tüzük Tadil Kongresi yapılacak. Yönetim, bu kongre ile birlikte yetkilerinin büyük bölümünü CEO ve ekibine devredecek.
Sarı-lacivertli kulübün tüzüğünde yapılacak değişikliklerin ardından profesyonel kadrolar daha da zengin hale gelecek. Başkan ve yönetim kurulu icraatı ve sorumlulukları bu kişilere bırakacak. Yönetimin temel görevi ise bu işleyişi denetlemek ve kulüp ile ilgili hedefler oluşturmak olacak. Yani yöneticilerin artık kulüpte çok fazla mesai harcamasına gerek kalmayacak.
Mevcut tüzük şu an için CEO’nun görev almasına bile izin vermiyor. Bu yüzden ilerleyen dönemde sıkıntı yaşanmaması için tüzük baştan aşağıya yenilenerek profesyonellerin rahat çalışmasına ortam hazırlanacak, kulüp yeni bir yapıya kavuşturulacak.
İkinci konu af
Ocak ayındaki kongrede ayrıca kulüpten kesin ihraç edilmiş üyelerin af durumu da değerlendirilecek. Mevcut durum bu isimlerin geri dönmesine olanak tanımadığı için tüzükte bir takım değişiklikler yapılması gerekecek. Bu duruma da bu toplantıda çözüm aranacak. Kulüp üyelerinden elektronik posta yolu ile tüzükte yapılması istenen değişikliklerle ilgili fikir ve görüş toplamayı sürdüren yönetim, yeni yıla kadar tüm bunları da inceleyerek tüm F.Bahçeliler’in onayından geçecek yeni tüzüğü oylamaya koyacak. Ama en önemli değişiklik mevcut yönetimin yetkilerini artık profesyonellere devredip, bu kişileri yetkilendirmesi olacak.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)