BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de Egemen şoku----

Fenerbahçe'de Egemen şoku

Fenerbahçe'de Egemen şoku
11 Eylül 2013 - 13:15 www.finansgundem.com

Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'ye kötü haber Egemen Korkmaz'dan geldi...

Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de sağ kasığında ağrıları olan Egemen Korkmaz tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı.
Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında, 16 Eylül Pazartesi günü Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı günün ilk antrenmanıyla sürdürdü.
Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 10.30'da başlayan antrenman, 1 saat sürdü. Dayanıklılık koşusuyla başlayan antrenman, stretching çalışmasıyla tamamlandı.
Antrenmanda, Türk Milli takımdan dönen oyuncular da yer alırken bu futbolculardan; Volkan Demirel, Mehmet Topal, Caner Erkin ve Gökhan Gönül rejenerasyon çalışması yaptı, Hasan Ali Kaldırım ile Alper Potuk ise takımla birlikte çalıştı. Öte yandan kendi ülkelerinin Milli takımlarında olan Dirk Kuyt, Michal Kadlec, Emmanuel Emenike, Bruno Alves ve Raul Meireles ise antrenmanda yer almadı.
Bel ağrısı nedeniyle Emre Belözoğlu, takımdan ayrı özel program eşliğinde çalışırken, sağ kasığında ağrıları olan Egemen Korkmaz ise tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)