BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de bir ayrılık daha iddiası!----

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha iddiası!

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha iddiası!
11 Nisan 2015 - 17:31 www.finansgundem.com

Feyenoord ile 1 yıllık anlaşma sağlayan Kuyt'ın ardından, saldırı sonrası büyük bir şok yaşayan Moussa Sow da takımdan ayrılıyor

2012 yılında Lille'den Fenerbahçe'ye transfer olan Sow eski takımıyla prensip anlaşmasına vardı.

Haber7'de yer alan habere göre, Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırı sonrasında Fransa'ya giden Sow'un ailesi ve menajeri Fransa'da birçok kulüple görüşmeler yaptı. Lille yönetimiyle de bir araya gelen Senegalli yıldızın menajeri Fransız kulüple her konuda anlaştı.

SOW AZİZ YILDIRIM'LA GÖRÜŞTÜ
Aziz Yıldırım ile görüşen Sow yaşadığı silahlı saldırının etkilerini halen üzerinden atamadığını ve bu saatten sonra Türkiye'de oynayacağı futbolla ne takıma ne de kendisine katkısının olmayacağını belirtti.

LİLLE YÖNETİMİ İSTANBUL'A GELİYOR
Fenerbahçe ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Senegalli yıldızın takımdan ayrılması için gerekli kolaylığın sağlanmasını istediği ve Lille yönetiminin ilerleyen günlerde İstanbul'a gelerek transferi resmiyete kavuşturacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)