BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor"Bırakıyor" haberlerine Yıldırım cevap----

"Bırakıyor" haberlerine Yıldırım cevap

Bırakıyor haberlerine Yıldırım cevap
02 Nisan 2017 - 11:27 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 2018 Mayıs ayından sonra görevini bırakma kararı aldığı öne sürüldü. Yıldırım ise haberi yalanladı...

Aziz Yıldırım'ın yakın çevresine “Artık kızımla ilgilenmeliyim. 2018'in mayıs ayından sonra locama oturur, maçları izlerim. Kimseye muhalefet yapmam ve destek veririm” ifadelerini kullandığı öne sürüldü.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 1998 yılından beri sürdürdüğü görevini 20. yılda bırakmaya hazırlanıyor. AMK'nın haberine göre Yıldırım'ın yakın çevresine artık yorulduğunu ve ailesine zaman ayırmayı istediğini söylediği iddia edildi. Habere göre eşi Gonca Hanım'dan olan kızı Yaz için bu kararı düşünen Aziz Yıldırım, “2018'in mayıs ayından sonra locama oturur, maçları izlerim. Yerime kim gelecekse gelsin, muhalefet yapmam ve Fenerbahçe için desteğimi veririm” ifadelerini kullandı.

EN GÜÇLÜ ADAY KOÇ

3 Temmuz sürecinde sona gelen Yıldırım'ın beraat talebinin onanmasının da bu 1 yıl içinde gerçekleşmesi bekleniyor. Böylece Aziz Yıldırım, şike ve kumpas davalarından beraat ederek, sarı-lacivertli kulübü bir başka isme devredecek. Başkanlığın en büyük adayı da Ali Koç olacak. Mali sıkıntıları gidermek için Arçelik'in sponsorluğunu Yıldırım'a öneren Koç, 2018'deki seçimde başkanlığın en güçlü ismi. Yıldırım'ın da Koç'a başkanlık yolunda destek vermesi bekleniyor.

AZİZ YILDIRIM’DAN YALANLAMA

Fenerbahçe başkanlığını kızı için bırakacağı yönündeki haberler üzerine Aziz Yıldırım yaptığı açıklamada, “Söz konusu haberler yalandır” dedi. Fenerbahçe’nin resmi internet sitesinden yayınlanan Aziz Yıldırım imzalı duyuru şöyle:

“Bugün tarihli Sözcü ve AMK Gazetelerinde yer alan, “Yıldırım Bırakıyor’’ ve “Önceliğim Kızım Bırakacağım’’ başlıklı haberler tamamen yalandır.

Kulübümüzün Mart ayı dergisinde yer alan yazımda kulübümüz ve gelecek ile ilgili düşüncelerimi açıkça belirttim. Bunun dışında konuyla ilgili, haberi yapanlar dahil hiçbir basın mensubu ve hiç kimseyle konuşmadım. Ayrıca, haber içeriğinde yer alan sponsorlukla ilgili de hiç kimseyle konuşmadım. Bahse konu gazeteler, söz konusu yalan haberlerle kime ve neye hizmet etmektedir?

Söz konusu haberler yalandır, kamuoyuna duyurulur.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)