BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe SAP'landı----

Fenerbahçe SAP'landı

Fenerbahçe SAP'landı
27 Eylül 2013 - 06:57 www.finansgundem.com

SAP (Kurumsal Kaynak Yönetimi) sistemine geçen Fenerbahçe Yönetimi, bu hizmeti rakipleri ile paylaşma kararı aldı

Kurumsallaşma adına önemli bir adım atan ve SAP uygulamaları (Kurumsal Kaynak Yönetimi) sistemine geçen Fenerbahçe Kulübü bu projesini tüm kulüplerin hizmetine sunuyor.
CEO Hasan Hakkı Yılmaz başta olmak üzere profesyonellerin ve yönetici Ender Alkaya’nın yaptığı çalışmalar sonucu sistem sarı-lacivertli kulüpte hayata geçmeye başladı. Geçtiğimiz hafta yapılan sunum yönetim kurulundan da tam not aldı. Bu sistemle birlikte kulübün tüm finansal, bütçeleme, insan kaynakları ve raporlama süreçleri tek bir sistem üzerinden yürütülecek.
Bu yazılımla elektronik ortama taşınan tüm sporcu, antrenör ve sponsor sözleşmeleri anlık olarak takip edilecek.
Harcanan mesai ve ciddi paraların ardından bu sisteme geçen sarı-lacivertli kulüp bu hizmeti rakipleri ve dostlarıyla paylaşmaya hazır. Konu ile ilgili federasyonla temas kuran Fenerbahçe Yönetimi, isteyen kulüplerin bu yazılımı kendi kulüpleri için de uygulayabileceğini ve bunun için maddi karşılık beklemeden yardıma hazır olduklarını belirtti.  Türkiye’de ilk kez kullanılan sistem sayesinde kurumsallaşma adına önemli bir adım atılacak. Sarı lacivertli yönetim bu sistemden sadece kendilerinin değil gerek federasyon gerekse maddi olarak büyük bütçeye sahip olmayan kulüplerin de faydalanmasını istiyor. Gelecek hafta perşembe günü yapılacak basın toplantısında projenin detayları kamuoyuna açıklanacak. İsteyen kulüpler, bu sistemi federasyonla temasa geçerek kendi kulüplerine entegre ederek kullanma şansına sahip olacak.
'Lefter’ Stadı!
Sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyada ve taraftar sitelerinde yeni bir imza kampanyası başlatarak stadın ismini değiştirmek istiyorlar. İmza kampanyası başlatan Fenerbahçeliler, stadın ismini neden değiştirmek istediklerini de anlattılar. Bu kararı almalarındaki esas sebebin, Lefter’in kulübü her anlamda temsil eden bir isim olması ve takıma, taraftara, camiaya ayrı bir hava katması olduğu vurgulandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)