BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe nefes aldı----

Fenerbahçe nefes aldı

Fenerbahçe nefes aldı
10 Şubat 2013 - 17:28 www.finansgundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Mersin İY ile karşı karşıya geldi

Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla taraftarını üzen ve daha fazla kan kaybetmek istemeyen Fenerbahçe zorlu Mersin deplasmanına çıktı. Temponun çok fazla yükselmediği ilk yarıda Fenerbahçe ilk bölümlerinde kurduğu baskıyı ilk yarının tamamına yayamayınca ortada geçen bir maç görüntüsü verdi.
Yakaladığı birkaç pozisyonda da Mersin kalecisini geçemeyen Fenerbahçe gol için 45. dakikayı beklemek zorunda kaldı. İBB'den yeni transferi ve geçen hafta da ilk maçında golünü atan Piere Webo Emre'nin çektiği şutun ardından dönen topu tamamlayarak takımını öne geçirdi. İlk yarı bu golle Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda ise oyunda tempo iyice düştü. Özellikle ikinci yarının ilk 15 dakikasında Sow ve Webo ile girdiği pozisyonları değerlendiremeyerek farkı artırma fırsatını tepti. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe sahadan 1-0 galip ayrıldı ve haftayı 3 puanla kapattı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)