BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe kafilesi tam kadro hastanede----

Fenerbahçe kafilesi tam kadro hastanede

Fenerbahçe kafilesi tam kadro hastanede
03 Kasım 2018 - 02:26 www.finansgundem.com

Galatasaray-Fenerbahçe derbisini seyretmek için geldiği statta rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede vefat eden Koray Şener için, taraftarların ardından derbinin bitmesiyle birlikte futbolcular ve yöneticiler hastaneye gitti

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında oynanan Galatasaray- Fenerbahçe derbisi için Kocaeli’nden gelen Koray Şener tribünde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

İlk yarı boyunca tribünde sessiz bir şekilde oturan Fenerbahçeli taraftarlar, ilk yarının bitmesiyle birlikte stadı terk ederek Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitmişti.

Derbinin bitiş düdüğünün ardından yöneticiler ve futbolcular da hastaneye giderek Koray Şener’in yakınlarına taziye dileklerini iletti.

Öte yandan Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, Koray kardeşimizi tribünde kaybettik. Haber geldi, iki yöneticimiz de gitti. Bütün müdahalelere rağmen kaybetmişiz, onun üzüntüsü içindeyiz. Sportif anlamda diyecek pek bir şey yok. Bununla birlikte protokol tribünde olmak üzere Sayın Mustafa Cengiz başkan dahil Galatasaray yöneticilerine teşekkür ederiz. İyi ağırlandık ama üzüntümüz çok büyük. Renktaşımızı, kardeşimizi kaybettik" ifadelerini kullandı.

Derbide hayatını kaybeden Koray için taziye yağmuru

 

Derbi öncesi tribünlerde şok eden ölüm

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)