BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFelipe Melo'dan Fenerbahçe cevabı ----

Felipe Melo'dan Fenerbahçe cevabı

Felipe Melo'dan Fenerbahçe cevabı
27 Kasım 2015 - 11:58 www.finansgundem.com

Galatasaray'dan sezon başında Inter'e transfer olan Felipe Melo, İtalyan muhabirin sorusuna Türkiye'den örnek vererek yanıt verdi.

İtalyan gazetesi La Gazetta dello Sport’a röportaj veren Felipe Melo, Fenerbahçe'ye göndermede bulundu.

Muhabirin, “Inter’in kötü futbol oynadığı görüşüne ne cevap verirsin” sorusu üzerine Brezilyalı oyuncu, “Türkiye’de Fenerbahçe’yi evinde yenemezsiniz diyorlardı. Ne oldu biliyor musunuz? Onların sahasında şampiyonluk kupası kaldırdık. Biz şampiyon olunca ışıkları kapattılar ve karanlıkta şampiyonluk turu atmak zorunda kaldık. Taraftarları gitmişti. Benimle derbi hakkında tartışanlara tek bir şey söylüyorum: Şampiyon biz olduk. Olay budur. Diğerlerinin ne dediği umrumda değil. Bu konuda da diğer konularda da" ifadelerini kullandı.

Galatasaray’da 4 sene başarıyla forma giyen Sambacı, sezon başında sarı-kırmızılılarda 2 maç oynadıktan sonra Inter’e transfer oldu. (AMK Spor)
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ŞEREF YOKSUNLARI.29 Kasım 2015 20:24

    Şampiyon oldunda ne oldu şampiyonlar ligindede AVERAJ takımı oldunu neden bunuda bahsetmiyorsun.sen ancak KÖPEKLER gibi duvara işemesini bilirsin.