BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFed'in iki numarası için güçlü aday----

Fed'in iki numarası için güçlü aday

Fed'in iki numarası için güçlü aday
02 Mart 2018 - 12:21 www.finansgundem.com

Pimco danışmanı Fed başkan yardımcılığı için favori aday oldu

Pacific Investment Management Co.’nun küresel stratejik danışmanı Richard Clarida Fed başkan yardımcılığı için Beyaz Saray’da mülakata katıldı. Konuya yakın bir kaynak sözkonusu görev için Clarida’nın öne çıktığını belirtti.

Ekim ayında görevini bırakan Stanley Fischer’ın yerine düşünülen adaylardan Clarida daha önce George W. Bush döneminde ABD Hazinesi’nde çalışmıştı.

Clarida en son 31 Ocak’ta yayımladığı blog yazısında "Fed Mart’ta faiz artırımıyla birlikte bu yıl üç faiz artışı görüşünü destekledi" diye yazmıştı.

Fed başkan yardımcılığı için düşünülen diğer adaylar arasında Cleveland Fed Başkanı Loretta Mester, San Francisco Fed Başkanı John Williams ve Allianz SE baş ekonomi danışmanı Mohammed El-Erian var.

Halihazırda yönetiminde dört boş koltuk bulunan Fed’de bu yıl görevi bırakmayı planlayan New York Fed Başkanı William Dudley’in yerine de aday arayışları sürüyor. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)