BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFED itiraf etti----

FED itiraf etti

FED itiraf etti
06 Şubat 2013 - 19:02 www.finansgundem.com

Federal Reserve, geçtiğimiz Pazar günü hacklendiği iddialarına bugün karşılık vererek doğruladı

ABD merkez bankası Federal Reserve, geçtiğimiz Pazar günü hacklendiği yönünde çıkan haberleri bugün doğrulayarak, alt sitelerinden bir tanesinin hackerlar tarafından kırıldığını ve yaklaşık 4,000 banka yöneticisinin iletişim detaylarının çalındığını söyledi.
The Guardian gazetesinin haberine göre Fed sözcüsü tarafından yapılan açıklamada "Federal Reserve, bir web sitesi sağlayıcısından temin edilen üründe yaşanan geçici kırılganlığın istismar edilmesi suretiyle sistemden bilgi elde edildiğinin farkında" ifadeleri kullanıldı.
Fed sözcüsü "Problem ortaya çıkarıldıktan kısa bir süre sonra halledildi ve artık bir sorun oluşturmuyor. Bu olay Fed'in kritik operasyonlarını etkileyen bir şey değil" dedi.
Bu itiraf geçtiğimiz Pazar günü Fed'in web sitesinin "hacktivist" grup Anonymous tarafından hacklendiği iddiaları üzerine geldi. Teknoloji sitesi ZDNet'in haberine göre Anonymous 4,000'in üzerinde ABD'li bankacının log-in bilgileri, referansları, internet protokolleri, adresleri ve iletişim bilgilerini elde etti.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)