BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporF.Bahçe'ye kötü haber----

F.Bahçe'ye kötü haber

F.Bahçe'ye kötü haber
08 Mart 2013 - 17:39 www.finansgundem.com

UEFA Avrupa Ligi'nde Çek rakibi Plzen'i geçen F.Bahçe'ye Pierre Webo'dan kötü haber geldi

Avrupa Ligi’nde Viktoria Plzen’i ilk maçta 1-0 mağlup eden Fenerbahçe’ye Pierre Webo’dan tatsız haber geldi. Kamerunlu futbolcunun Bursaspor maçında oynamayacağı öğrenildi.
Çek Cumhuriyeti deplasmanında Victoria Plzen’i 1-0 mağlup ederek çeyrek final yolunda büyük avantaj yakalayan Fenerbahçe’de gözler Süper Lig’e çevrildi.
Karşılaşma sonrasında sabah 04. 00'te İstanbul’a gelen Sarı-Lacivertliler, günü rejenerasyon antremanıyla geçirirken, Bursaspor maçı öncesi tek taktik çalışmasını ise yarın yapılacak.
Plzen deplasmanında yaşanan tek talihsizlik ise Pierre Webo’nun yaşadığı sakatlık oldu. Bitime dakikalar kala bir hava topu sonrasında sol arka adalesinden sakatlanan yıldız oyuncunun, Bursaspor maçında forma giyemeyeceği açıklandı. Tedavisine hemen başlanan Webo’nun tedavi sürecinin 2 haftayı da bulabileceği belirtildi.
Avrupa’da forma giyemeyen Emre ile birlikte cezalı olduğu için Plzen maçında oynamayan Raul Meireles’i orta sahanın ortasında oynatmayı planlayan teknik kadronun, Webo’nun yokluğunda nasıl bir değişikliğe gideceği ise cumartesi günü kesinlik kazanacak.
İlk etapta forvette Sow, orta sahanın solunda Caner’i oynatmayı düşünen Aykut Kocaman, Sow – Semih ikilisi veya sol kanatta Miroslav Stoch’u da düşünebileceği de gelen haberler arasında.
Aykut Kocaman’ın, Bursaspor maçında savunma dörtlüsünü ise Gökhan, Bekir, Yobo ve Hasan Ali’den oluşturacağı belirtildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)