BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporF.Bahçe'nin yıldız oyuncusu sezonu kapattı!----

F.Bahçe'nin yıldız oyuncusu sezonu kapattı!

F.Bahçe'nin yıldız oyuncusu sezonu kapattı!
06 Nisan 2016 - 15:27 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Lazar Markovic, sakatlığı nedeniyle sezonun geri kalan bölümünde forma giyemeyecek

Şampiyonluk yarışında son derece kritik bir döneme giren Fenerbahçe'ye, sakatlığı bulunan Lazar Markovic'den kötü haber geldi... Adalesindeki sakatlık nedeniyle 2 aydır takımdan uzak olan Sırp futbolcunun sezonu kapattığı ortaya çıktı.

Sarı lacivertli formayı en son 5 Şubat'taki Antalyaspor maçında giyen Markovic, sakatlanmasının ardından bir süre İstanbul'da tedavi gördü. Buradaki teşhiste ilk olarak 4 hafta oynamayacağı belirtilen Sırp oyuncu, beklenen sürede iyileşmeyinceİngiltere'ye gitti.

Liverpool Kulübü doktorları tarafından detaylı bir sağlık kontrolünden geçirilen Markovic'e bu kez '6 hafta sonra sahalara döner' denildi. Ancak, İngiliz doktorlarır tedavisi de olumlu sonuç vermedi. Sırp oyuncunun sezonun geri kalan bölümünde forma giyemeyeceği öğrenildi. 

Liverpool'un 2014 yılında Benfica'dan 25 milyon Euro'ya transfer ettiği Lazar Markovic, sezon başında kiralık olarak Fenerbahçe'ye katıldı. 22 yaşındaki kanat oyuncusu sarı lacivertli takımda 20 maçta forma giyerken, 2 gol attı, 3 asist yaptı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)