BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporF.Bahçelileri çıldırtacak açıklama----

F.Bahçelileri çıldırtacak açıklama

F.Bahçelileri çıldırtacak açıklama
03 Mayıs 2013 - 09:06 www.finansgundem.com

Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus, sarı lacivertlileri çok kızıdıracak açıklamalar yaptı

Jesus, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, Benfica'nın yıllardır böyle bir şampiyonada finale kalamadığını belirterek, bugün başarılarına bir yenisini daha eklediklerini söyledi.
"NEWCASTLE VE LEVERKUSEN DAHA GÜÇLÜYDÜ"
Karşılaşmanın zor geçeceğini tahmin ettiklerini ifade eden Jesus, "Ama Fenerbahçe'den daha iyi bir takım olduğumuzu biliyorduk. Ondan dolayı hak ederek kazandığımızı düşünüyorum. Amsterdam'a gitmeyi hak eden taraf bizdik. Newcastle United ve Bayer Leverkusen, Fenerbahçe'den daha güçlü bir takımdı. Oyuncularımı ve bizlere destek veren taraftarlarımızı kutluyorum" diye konuştu.
"B PLANINA GEREK BİLE KALMADI"
Jesus, karşılaşmanın devre arasında oyuncularına Fenerbahçe'den daha iyi bir takım olduklarını söylediğini anlatarak, şunları kaydetti:
"Onlar da bana ikinci yarı da 3. golü bulacaklarını söylediler. Oyuncularım kendilerine çok güveniyordu. Nitekim bu güvenleriyle istediğimiz ritmi yakaladık.  İşler kötü gitseydi de B planımız da vardı. Ama bunu uygulamaya gerek kalmadı. Neticede oyuncularım Amsterdam'a gitmeyi hak ettiler. Bizim tecrübemiz, bilgimiz var. UEFA Ligi'nde oynayan en iyi takımlardan biriyiz. Bunun karşılığını da aldık."

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Dilek03 Mayıs 2013 10:21

    Fenerbahçe güçlü ve iyi bir takım dün akşam iyi oynadığını söylemek biraz yalan olur ama kazanmasını isterdim olmadı herkes konuşacak kızsak da kızmasak da konuşacaklar.