BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporF.Bahçe'den Sow açıklaması!----

F.Bahçe'den Sow açıklaması!

F.Bahçe'den Sow açıklaması!
02 Eylül 2013 - 17:15 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Kulübü, Moussa Sow ile ilgili açıklama yayınladı

Fenerbahçe Kulübü, son günlerde hakkında spekülasyon yapılan Moussa Sow ile ilgili açıklama yayınladı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasındaki Sivasspor maçında, oyuncumuz Moussa Sow’un ilk 18’de yer almaması üzerine yapılan çeşitli spekülasyonlar nedeniyle kamuoyunu bilgilendirme gerekliliği doğmuştur.
Öncelikle belirtmek isteriz ki;
Teknik Direktörümüz Sayın Ersun Yanal ve ekibinin tercihleri göz önünde bulundurularak, kadromuzda yer alan  yabancı oyuncuların, kural gereği dördünün; maçların stratejik ehemmiyeti, teknik-taktik sebepler, oyuncu performansı ve müsabaka yoğunluğuna bağlı olarak kadroda yer almaması, son derece doğal ve zaruridir.
Bununla birlikte oyuncumuz Moussa Sow’un, Sivasspor maçında görevlendirilmemiş olması sportif bir tercih olup; konuyla ilgili gerekli açıklama, Teknik Direktörümüz Ersun Yanal tarafından maç öncesinde de yapılmıştır.
Hocamız Sayın Ersun Yanal’ın tercihi, forma numarası ne olursa olsun, çubukluyu en iyi temsil edecek olan oyuncuların sahada yer alması yönündedir.
Bunun dışındaki spekülasyonlara itibar edilmemesini, kamuoyundan rica ederiz."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)