BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporF.Bahçe'den Nani atağı!----

F.Bahçe'den Nani atağı!

F.Bahçe'den Nani atağı!
09 Haziran 2013 - 21:12 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın da ilgilendiği Portekizli yıldız Nani'y ikna turu

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın da ilgilendiği Portekizli yıldız Nani'yi ikna etmek için Raul Meireles ile Bruno Alves'i devreye soktuğu iddia edildi.
AMK Gazetesi'nden İrfan Yirmibeş'in haberine göre, Galatasaray’ın haftalardır almak için mesai harcadığı Manchester United’lı yıldız için Meireles ve Bruno Alves devreye sokuldu. Meireles, 26 yaşındaki oyuncunun ödemelerle ilgili soru işaretlerini siliyor, Alves ise ‘Birlikte oynayalım’ diyor.
Fenerbahçe Yönetimi, bu sezon transferde oldukça atak. Daha önce Alper Potuk transferinde çalım attığı ezeli rakibine bu kez yine bir son dakika sürprizi yapabilir. Uzun süredir Portekiz Milli Takımı oyuncusu Bruno Alves için çalışmalar yürüten sarı-lacivertliler, aklında hiç olmamasına rağmen Nani transferine girmeye karar verdi.
G.Saray’ın çok uzun süredir ikna turları attığı Manchester United’lı oyuncuyla ilgili araştırma yapan sarı-lacivertliler, oyuncunun bonservisinin 7 milyon avro civarı olduğunu öğrenince, sarı-kırmızılıların rakibi oldu. Fakat bu transferde Kanarya birkaç adım önde olabilir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)