BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporF.Bahçe'de Emenike operasyonu----

F.Bahçe'de Emenike operasyonu

F.Bahçe'de Emenike operasyonu
25 Mart 2015 - 07:46 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Yönetimi, Beşiktaş derbisi sonrası hemen tribün görüntülerini incelemeye aldı

Nijeryalı oyuncuya yapılan protestoların nasıl çıktığını araştıran sarı-lacivertli yöneticiler, olayın organize değil, münferit olduğu sonucuna ulaştı. İlk tespitlere göre tepkinin Fenerium üst tribününden başladığı, ardından tüm stada yayıldığı belirlendi. Kalan haftalarda böyle bir durumun yaşanmaması için bazı taraftar temsilcileri ile görüşüleceği öğrenildi.

Beşiktaş maçında Emmanuel Emenike’ye tribünlerden yükselen tepkiler üzerine Fenerbahçe Yönetimi harekete geçti.

Yaşanan bu durumun şampiyonluk yolunda takıma zarar vermesinden çekinen yöneticiler, o gün yaşananlarla ilgili hemen bir inceleme başlattı.

Görüntüler tek tek izlendi ve Emenike’ye yönelik protestoların münferit olduğu ortaya çıktı. İlk tespitlere göre tepkinin Fenerium üst tribünden çıktığı ve ardından tüm stada yayıldığı belirlendi.

Nijeryalı oyuncuya yönelik öfke patlamasının stada sürekli gelen taraftarlardan kaynaklanmadığı ifade edilirken, buradan yükselen seslerin bireysel tepkiler olduğu ve başlarında herhangi bir liderin bulunmadığı kaydedildi.

Kalan haftalarda bir daha böyle bir durumun yaşanmaması için tüm Fenerbahçeliler’i sağduyulu olmaya çağıran yönetimin, milli takım arası bu konuyla ilgili bazı taraftar temsilcileri ile görüşme yapacağı öğrenildi.

FORMAYI ÖPSE

Yöneticiler, 20. dakikada kaçan bir pozisyon sonrası futbolcuya bu kadar tepki gösterilmesinin doğru olmadığını söylerken, Emenike’nin de hatalı olduğu durumların bulunduğu belirtildi. Nijeryalı oyuncunun gerginleşen atmosferde sahayı terk etmek yerine formayı öpmesinin daha doğru olacağı, böylelikle tribünlerin öfkesinin de azalabileceği kaydedildi.

SAKIN KONUŞMA

Fenerbahçeli yetkililer, Emenike’yi açıklama yapmaması konusunda da uyardı. Olayı zamana bırakmanın en iyi yol olduğu vurgusu yapıldı.

Nijeryalı futbolcuya “ne sosyal medyaya, ne de yazılı veya görsel basına yorum yapma” talimatı verildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)