BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporF.Bahçe Avrupa'da manşetlerde----

F.Bahçe Avrupa'da manşetlerde

F.Bahçe Avrupa'da manşetlerde
26 Kasım 2013 - 12:06 www.finansgundem.com

Sarı-Lacivertli ekibin son dakikalarda attığı goller, Avrupa’da yankı buldu...

Kuyt ve Sneijder’ın gelişinin ardından Türkiye haberlerine sıkça yer vermeye başlayan Hollanda’nın Algmeen Daglblad gazetesi, ilginç bir yorum yaptı. Gazete, Macar asıllı ABD’li ünlü illüzyonisti hatırlatıp, “F.Bahçe, Houdini gibi sihir yapmaya devam ediyor” ifadesini kullandı. AfrikSport, Antalya’da Webo ve Sow’un golleriyle kazanan Kanarya için “Afrika’nın gücü, F.Bahçe’nin büyüsü” başlığını attı. Brezilya’dan O Tempo ise, F.Bahçe’yi Euro 2008’de tarihi dönüşleriyle turnuvanın en heyecan verici ekibi seçilen Türk Milli Takımı’na benzetti.
‘OTOBÜSE BİNMEDEN MAÇLAR BİTMİYOR’
Gazete, “Avrupa Şampiyonası’ndaki Türk Milli Takımı gibiler. F.Bahçe otobüse binmeden maçlar bitmiyor” yazdı. Portekiz’den Maies Futebol da “Meireles ve Alves son dakikalarda kazanmaya alışkınlar. Yine öyle oldu” değerlendirmesini yaptı.
Hary Houdini kimdir?
Asıl adı Erik Weisz olan Houdini, 1874-1926 yılları arasında yaşadı. Özellikle bağlı durumda girdiği ve suya sokulan kilitli sandıktan kurtulma numarasıyla dünyada ses getirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)