BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFB kongresine müdahale edildi mi?----

FB kongresine müdahale edildi mi?

FB kongresine müdahale edildi mi?
06 Kasım 2013 - 07:07 www.finansgundem.com

Bakan Suat Kılıç, Aziz Yıldırım'ın bir kez daha başkan seçildiği Fenerbahçe kongresiyle ilgili konuştu

Başbakan Erdoğan'ın ardından Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da, Fenerbahçe kongresiyle ilgili değerlendirmede bulundu.

Bakan Kılıç, AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün, doping olaylarını araştırmak için komisyon kurulmasına yönelik önergesinin görüşüldüğü Meclis'te söz aldı.

Muhalefet milletvekillerinin eleştirileri üzerinde konuşan Kılıç, "Gerçekten doping konuşuluyor olsaydı ama maalesef sıklıkla kişilere hakaretlerde bulunuldu. Hükümete yönelik hakaret ve iftiralarda bulunuldu" dedi ve şunları söyledi:

"AK Parti Hükümeti, Başbakanı veya bakanlarından herhangi biri, son yapılan Fenerbahçe kongresine şu veya bu şekilde müdahil olmuş değil. Ondan önce Beşiktaş genel kurulu vardı. Hükümetimizin oraya da dahli söz konusu olmamıştır. Buraların statüleri, üye yapılar bellidir. Buralardaki başkanlık mücadelesinin hangi zeminde, ne şekilde yapıldığı ve yürütüldüğü bellidir. Bütün bu konular karşısında hükümetimizin yaklaşımı da bellidir."
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kerim06 Kasım 2013 09:15

    Fenerbahçe kongresinde devlet eleştirildi başınızı ellerinizin arasına alıp bir düşünün neden diye ...