BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFauci'den korkutan korona açıklaması----

Fauci'den korkutan korona açıklaması

Fauci'den korkutan korona açıklaması
08 Ekim 2022 - 15:09 www.finansgundem.com

Korona ile mücadele konusunda yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Dr Anthony Fauci, korkutan açıklamalarda bulundu: Bu kış çok daha tehlikeli bir Kovid-19 varyantı ortaya çıkarsa sakın şaşırmayın

Washington yönetiminde görevli olan ve Başkan Joe Biden’ın kıdemli sağlık danışmanı olarak ABD’nin en güvendiği isimlerden biri olan Dr. Anthony Fauci katıldığı bir etkinlikte endişe yaratan açıklamalarda bulundu.

Trump döneminde de görev alan ve son dönemde normalleşme çabalarıyla ilgili yaptığı açıklamalarla gündem olan Fauci, bu kış döneminin zorlu geçebileceğini söyledi. Fauci, “Bu kış çok daha tehlikeli bir Kovid-19 varyantı ortaya çıkarsa sakın şaşırmayın” dedi.

Sosyal mesafe ve Kovid-19 önlemlerine devam edilmesi gerektiğini dile getiren Fauci, “Aşı ya da daha önce hastalanmayla oluşan bağışıklığı alt edebilecek bir virüs çıkmasını bekliyoruz” derken bu olasılığın da yüksek olduğunu dile getirdi.

ABD vatandaşlarından gardlarını indirmemesini isteyen Fauci, “Kış aylarında vaka sayılarında tekrar bir artış olma riski var. Doğru yolda ilerliyoruz fakat bir anda tekrar pandeminin içine düşebiliriz” yorumunu yaptı.

Fauci, 2021 yılının yaz aylarında vaka sayılarının düştüğünü fakat kış aylarında tekrar Omicron varyantıyla birlikte vaka sayılarının arttığını hatırlattı. Fauci, “Yeni varyantlar çıkarsa şaşırmayız. Biz insanlardan özellikle bu sonbahar mevsiminde aşılarını olmaları çağrısında bulunuyoruz” dedi.

Çin'de Ulusal Gün Haftası tatilinde korona vakaları arttı

Çok kez korona virüs bulaşanlarla ilgili korkutan uyarı!

Binali Yıldırım korona virüse yakalandığını açıkladı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.09 Ekim 2022 11:08

    DAHA TEHLİKELİ YENİ BİR KOVİD VİRÜSÜ PİYASAYA SÜRERLERSE 65 YAŞ ÜZERİ OLAN TÜCCAR SANAYİCİ ESNAF SERBEST SESLEK SAHİBİ OLMAYANLARA SOKAĞA ÇIKMA TAKSİ DAHİL TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA BINME YASAĞI UYGULANIR İSE YANDIK