BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFauci: Pandemi sona eriyor----

Fauci: Pandemi sona eriyor

Fauci: Pandemi sona eriyor
28 Nisan 2022 - 10:16 www.finansgundem.com

ABD’li bulaşıcı hastalıklar uzmanı Anthony Fauci, ABD’de toplumun aşı ve enfeksiyon sonucu yeterli düzeyde bağışıklık kazandığını düşündüğünü ancak pandeminin sona ermediğini ve yeni enfeksiyon dalgaları yaşanabileceğini söyledi.

Salgın konusunda ABD’nin en yetkili ismi olan bulaşıcı hastalıklar uzmanı Dr. Anthony Fauci, ABD'de Kovid-19 pandemisinin en kötü aşamasının sona erdiğini söyledi. Fauci, PBS kanalında yaptığı açıklamada ABD'de Kovid-19'un pandemi aşamasının sona erdiğini belirtti.

Daha sonra Washington Post gazetesine konuşan Fauci, sözlerine açıklık getirerek pandeminin sona ermediğini ve ABD'de yeni enfeksiyon dalgaları yaşanabileceğini, ancak aşıların etkisiyle ölüm ve vaka sayılarının yüksek olduğu kış aylarında görülen en kötü aşamanın geride bırakıldığına inandığını ifade etti.

Pandeminin yavaşlama aşamasına geçtiğini söyleyen Fauci, toplumun aşı ve enfeksiyon sonucu yeterli düzeyde bağışıklık kazandığını düşündüğünü dile getirdi. Fauci, “Dünyada hâlâ pandemi sürüyor. Buna şüphe yok. Kimse bu durumu yanlış yorumlamasın” dedi.

Birçok uzman, korona virüsünün mutasyon geçirmeye devam ettiğine ve yeni varyantların ortaya çıkabileceğine, bu nedenle pandeminin gidişatını öngörmenin zor olduğuna dikkat çekiyor.

Danimarka korona virüs aşılamalarını durduruyor

 

Korona atlatanlara uyarı: Son günlerde görülen bu belirtiye dikkat!

 

Bilim Kurulu Üyesi'nden flaş 'korona aşısı' açıklaması!

 

Avrupa ülkelerinde korona tedbirleri neredeyse sona erdi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)