BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFaturalar cep’ten ödenecek----

Faturalar cep’ten ödenecek

Faturalar cep’ten ödenecek
23 Şubat 2013 - 10:16 www.finansgundem.com

İşCep Parakod, şimdi faturaların da cep telefonundan kredi kartıyla ödenmesi kolaylığını sunuyor

Türkiye İş Bankası’nın e-ticaret ve mağaza alışverişlerinde kredi kartı olmadan cep telefonundan mobil ödeme yapılmasını sağlayan İşCep Parakod, şimdi faturaların da cep telefonundan kredi kartıyla ödenmesi kolaylığını sunuyor.
Türkiye’de bir ilk olan ve Turkcell ile başlatılan uygulama, İş Bankası müşterilerini, fatura üzerindeki barkodu cep telefonu kameralarından okutarak fatura ödemelerini herhangi bir ödeme noktası ya da banka şubesine gitmeden kredi kartı ile ödeme imkanına kavuşturuyor.
Fatura ödemesi için İşCep üzerinden ulaşılacak Parakod uygulamasında fatura ödemesi seçilerek, fatura üzerindeki barkodun okutulması yeterli oluyor.
İşCep Parakod teknolojisinin sağladığı mobil ödeme kolaylıkları hakkında bilgi veren İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, şöyle dedi:
“Parakod ile fatura üzerindeki barkodu cep telefonu kameralarından okutarak ödemelerini herhangi bir ödeme noktası ya da banka şubesine gitmeden kredi kartı ile cep telefonlarından ödeme kolaylığı sunuyoruz.”
Parakod uygulamasının 1522 üye işyerinde aktif olarak kullanıldığını ve yaklaşık 50 bin kişiye ulaştığını ifade eden Sezen, Parakod’u daha da geliştireceklerini söyledi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)