BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFatih Terim ne kadar maaş alacak?----

Fatih Terim ne kadar maaş alacak?

Fatih Terim ne kadar maaş alacak?
27 Aralık 2023 - 11:44 www.finansgundem.com

Terim'in gelişini 'Noel bombası' olarak duyuran Yunan basını teknik adamın maaşı konusunda da detaylar verdi.

Panathinaikos ile anlaşmaya varan Fatih Terim, Yunanistan'da sporun kamuoyunda en çok konuştuğu isim haline geldi. Yaklaşık 2 yıldır takım çalıştıran eski Galatasaray ve Milli Takımlar teknik olarak Terim'in şampiyonluğunu kovalayan Panathinaikos ile Yunan basınında geniş yer buldu.

Yunanistan'da yayın yapan gazeteler, Fatih Terim'in mevcut teknik direktörü Ivan Jovanovic'in yerine getirilmesini sürprizlerle karşılıyor. 1.5 yıllık anlaşmanın sağlanması Panathinaikos ile sözleşme bugün katılmak için Atina'ya giderken vurgulanan geçmişteki teknik adamın gelişimi adeta fırtına etkisi yarattı. 

İşte öne çıkan bazı manşetler:

'FIRTINA GİBİ GELİŞME'

Ta Nea: "Panathinaikos'ta fırtına gibi gelişme: Jovanovic gitti, Fatih Terim görevi hemen devraldı!"

Yunan Radyo Televizyonu (ERT): "Panathinaikos kulübesinde Noel bombası: Efsanevi Türk teknik direktörü Fatih Terim, Ivan Jovanovic'ten görevi devralmak üzere Atina'ya gelecek!"

Kathimerini: "Panathinaikos'un Rennes, Aris, Atromitos ve Maccabi Haifa'ya karşı yenilmesine rağmen ufukta teknik direktör değişimi gerektirecek düzeyde ciddi bir durum yoktu. Kulüp ve Jovanovic arasında bazı konu ve durumlara ilişkin görüşler öğrenildi."

           

TERİM'İN MAAŞI NE KADAR OLACAK?

Öte yandan Yunan medyası Fatih Terim'in maaşı konusunda da bir bilgilendirme yaptı. Terim'in maaşının önceki teknik adam Ivan Jovanovic'in aldığı ücret ile benzer olacağı aktarıldı. Daha önce çıkan haberlerde Ivan Jovanovic'in bonuslar hariç 900 bin euro net ücret kazandığı bildirilmişti. 

13 YILDIR ŞAMPİYON OLAMIYORLAR

Atina'ya bağlı olarak Yunanistan Süper Lig'de lider PAOK'un 1 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor. 13 yıldır şampiyonluk özlemi çeken yeşil-beyazlı ekip, Yunanistan Ligi'nde 34 puanla ikinci sırada yer alıyor. Liderlik koltuğunda 35 puanla PAOK oturuyor.

YURT DIŞINDAKİ 3.KULÜBÜ

Panathinaikos, Fatih Terim'in Türkiye dışında çalıştırdığı 3. kulüp oldu. Terim daha önce Serie A ekiplerinden Fiorentina ve Milan'ı çalıştırmıştı.

TERİM BU AKŞAM İLK ANTRENMANA ÇIKACAK

Fatih Terim, Atatürk Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Yunanistan'ın başkenti Atina'ya hareket etti.

Genel Havacılık Terminali'nde basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Terim, "Seviyorum sizi. Sevgiler. Söyleyeceğim birçok şey olacak ama şimdi değil." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim, akşam saatlerinde Panathinaikos'la ilk antrenmanına çıkacak.

Tecrübeli çalıştırıcının ekibinde Necati Ateş, Tuğberk Tanrıvermiş ve Mert Çetin yer alacak.

BASKETBOLDA ATAMAN, FUTBOLDA TERİM

Panathinaikos futbol takımının Fatih Terim ile sözleşme yapmasının ardından iki ana branşının da birinci adamı Türk olacak. Panathinaikos'un basketbol takımı yazın başantrenörlüğe Ergin Ataman'ı getirmişti.

Erol Bulut için Panathinaikos iddiası!

 

Seçil Erzan olayında Fatih Terim'e ilişkin yeni gelişme

 

Fenerbahçe Atina'da Panathinaikos'u dağıttı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)