BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFatih Öztürk o penaltıyı nasıl kurtardığını anlattı----

Fatih Öztürk o penaltıyı nasıl kurtardığını anlattı

Fatih Öztürk o penaltıyı nasıl kurtardığını anlattı
06 Ağustos 2018 - 02:42 www.finansgundem.com

Akhisarspor'un kalecisi Fatih Öztürk, son penaltıyı nasıl kurtardığını açıkladı: 4 kere sağa gitmem belki de Gomis'i tedirgin etti

Süper Kupa'da Galatasaray'ı penaltı vuruşları sonucunda 6-5 mağlup eden Akhisarspor'da kaleci Fatih Öztürk ve Mustafa Yumlu mücadeleyi değerlendirdi. Fatih Öztürk, Gomis'in penaltı vuruşunu kurtarmadan önce "4 kere sağa gitmem belki de Gomis'i tedirgin etti" dedi. 

Mücadele sonrası yayıncı kuruluşa karşılaşmayı değerlendiren kaleci Fatih Öztürk "Camia olarak çok mutluyuz. Maçtan önce Josue ile konuştuk. Biraz bize anlattı. 4 kere sağa gitmem belki de Gomis'i biraz tedirgin etti. Normalde sağa gidecektim, değişeyim dedim. Tuttu" dedi.

Mustafa Yumlu ise "Geçen sene kupayla bitirdik, bu sene kupayla başladık. Bu güzel ilçemize ve ttaraftarımıza hayırlı olsun, her şeyi hak ediyorlar. Bu kupayı Galatasaray'dan almak kolay bir şey değil." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)