BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFaruk Süren aday olacak mı?----

Faruk Süren aday olacak mı?

Faruk Süren aday olacak mı?
02 Nisan 2015 - 15:15 www.finansgundem.com

Galatasaray Kulübü'nün mayıs ayında yapılacak kongresinde başkanlığa aday olması için camiadan yoğun talep gören Faruk Süren, kararını açıkladı

Galatasaray'ın eski başkanlarından Faruk Süren, mayıs ayında yapılacak kongrede başkanlığa yeniden aday olup olmayacağı konusundaki kararını açıkladı.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Süren, "Aday olmayacağım. Hiçbir koşul altında adaylığım söz konusu değil. Yok böyle bir şey. Ben bu karışıklığın, oyunların içerisinde aday olmayı düşünmüyorum. Mali genel kurulda Galatasaray her şeyi gördü. Şimdi divan kurulu olabilir, bir öncü grup tüm Galatasaraylıları bir araya getirmeli. Adaylar kim ise gelmeli. Ortak bir çerçevede buluşulması gerekir. Bir kişi etrafında birleşilebilir. Ama ben yokum. Aday olmayacağım" dedi.

"15 YILDIR AYNI NOKTADAYIZ"

Mali genel kurulda ortaya çıkan tabloyu da değerlendiren Süren, "Yönetsel açıdan kurumsallaşmanın gereğini yapmak gerekir. Sportif açıdan, özellikle futbolda zaten birinciyiz; ama yönetsel açıdan çok ciddi sorunlar var. Demode yöntemlerle bu iş yapılmaz. 2000 yılında biz uluslararası bir firmayla anlaşarak kurumsallaşma işini ileri götürecekken birtakım ihtilaflar çıkardılar. 15 yıldır hâlâ aynı noktadayız. Hala kurumsallaşmayı istenen noktaya getiremiyoruz. Şimdi ben girmeyeceğim, yokum deniyor. Ben bu oyunların içerisinde olmak istemiyorum" diye konuştu.

"KESİN ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Galatasaray'ın her zaman futbolda birinci olduğunu düşündüğünü belirten eski başkan Süren, "Futbolda zaten birinciyiz. Sorun yok. Şu anda da lideriz. Biz kesin olarak şampiyon olacağız. Ancak kurumsallaşma ve yönetsel konularda sorunlarımız var. Bunları çözmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)