BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFaizler bir süre rekor düşüklükte kalacak----

Faizler bir süre rekor düşüklükte kalacak

Faizler bir süre rekor düşüklükte kalacak
04 Şubat 2014 - 06:34 www.finansgundem.com

Avustralya merkez bankası borçlanma maliyetlerinin bir süre yüzde 2.5 ile rekor düşük seviyede kalacağının sinyalini verdi

Avustralya merkez bankası Salı günü faizi rekor düşük seviyede bırakmasının ardından borçlanma maliyetlerinin bir süre faizin değişmeyeceğinin sinyalini verdi.

RBA Başkanı Glenn Stevens ve RBA yönetim kurulu, politika faizi olan gecelik nakit oranı hedefini, Bloomberg anketine katılan 32 ekonomistin hepsinin öngördüğü gibi yüzde 2.5'te bıraktı. Avustralya doları, faiz kararı açıklamasından para biriminin huzursuz edici seviyelerde olduğu cümlesinin çıkarılmış olmasının etkisiyle değerlendi.

Para politikasının, talepteki sürdürülebilir büyümeyi ve hedeflere uygun seyreden enflasyonu desteklemek için uygun olduğunu dile getiren Stevens, "Mevcut göstergeleri en ihtiyatlı yaklaşımın faizlerde bir süre istikrar sağlamak olduğunu söylüyor" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)