BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFaizde değişiklik beklenmiyor----

Faizde değişiklik beklenmiyor

Faizde değişiklik beklenmiyor
15 Kasım 2013 - 09:58 www.finansgundem.com

Para Politikası Beklenti Anketi'ne göre bu ay faiz ve faiz koridorunda herhangi bir değişiklik beklenmiyor

AA Finans "Para Politikası Kurulu (PPK) Beklenti Anketi"ne katılan ekonomistler, bu ay yapılacak PPK toplantısında politika faizinde ve faiz koridorunda değişiklik beklemiyor.
AA Finans'ın Merkez Bankası'nın 19 Kasım'da gerçekleştireceği Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına ilişkin piyasa beklenti anketi sonuçlandı.
15 ekonomistin katılımıyla gerçekleştirilen ankette ekonomistlerin hiçbiri yüzde 4,50 olan politika faiz oranında değişiklik beklemiyor. Öte yandan ekonomistlerden sadece biri Merkez Bankası'nın yüzde 7,75 olan borç verme ve yüzde 3,50 olan borçlanma Faiz oranlarında 25 baz puanlık artış beklerken, diğerleri değişiklik öngörmüyor.
Ankete katılan 15 ekonomistten sadece biri yabancı para zorunlu karşılık (ZK) oranlarında 50 baz puan indirim beklerken, diğerleri zorunlu karşılıklarda ve rezerv opsiyon katsayısında değişiklik beklemediğini bildirdi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)