BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFaik Öztrak: Nefes nefese bir yarış var----

Faik Öztrak: Nefes nefese bir yarış var

Faik Öztrak: Nefes nefese bir yarış var
28 Mayıs 2023 - 19:41 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turuna ilişkin, "Bizim sistemlerimiz çalışıyor. Bize ulaşan sonuçlara göre nefes nefese bir yarış var" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, oy oranlarının ilk önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine çok yüksek açıklandığını ve bu rakamların hızla değiştiğini söyledi.

"Bizim sistemlerimiz çalışıyor. Bize ulaşan sonuçlara göre nefes nefese bir yarış var." ifadesini kullanan Öztrak, şunları kaydetti:

"İpi göğüsleyebilmemiz için sandık başındaki görevlilerimize yine bir kere daha hatırlatmak istiyorum, sayım sırasında yapılabilecek tüm usulsüzlükleri takip edip, önleyeceğiz. Islak imzalı tutanakların, seçim kurullarına güvenle ulaşmasını sağlayacağız. Birleştirme tutanaklarını takip edeceğiz ve ıslak imzalı tutanakları genel merkezimize hızla ulaştıracağız. Bütün bu işlemler bitene kadar görevimizin başından ayrılmayacağız. Bir daha tekrar ediyorum, balkon konuşmalarıyla kimse suyu bulandırmaya kalkışmasın. Aziz milletimiz, anbean doğru bilgileri bizden almaya devam edin. Şu an itibariyle her iki kişiden birinin oyunu almış gözüküyoruz."

YSK ilk resmi rakamları açıkladı!

 

Akşener'den müşahitlere sandıkların başında kalma çağrısı

 

Cumhurbaşkanı 2. tur seçimi illere göre sonuçlar

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum 29 Mayıs 2023 11:15

    Sizin sistemler her defasında sizi yanıltıyor. YSK ve AA yok sayıyorsunuz yine onların verisi en doğrusu. Sonra yine ağlıyorsunuz, yine ağlıyorsunuz....

  • Metin Yıldırım28 Mayıs 2023 21:28

    Lider dahil, CHP baştan aşağı yenilenmeli. Sosyal demokratım diyen lider onurlu bir şekilde istifa edecek mı? Hayır. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış.