BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemExpertera ile EGİAD'dan işbirliği----

Expertera ile EGİAD'dan işbirliği

Expertera ile  EGİAD'dan işbirliği
05 Aralık 2017 - 12:29 www.finansgundem.com

Expertera, EGİAD ile işbirliğine girerek dernek üyesi firmalara online platformunda yer alan çeşitli sektörlerden profesyonellerle uzmanlık desteği sağlayacak

Esnek işgücü modeline liderlik eden Expertera, EGİAD ile işbirliğine girerek dernek üyesi firmaların on–demand [talebe göre] uzmanlık desteği almalarına imkan sağlayacak. İşbirliği kapsamında Expertera, 4 Aralık 2017 tarihinde EGİAD merkezinde dernek üyesi firmaların temsilcilerine “İş 3.0: Verimli İş, Etkili Büyüme” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

İş 3.0: Geleceğin iş modeli ile verimli iş üretme

Expertera‘nın sunumunda Sanayi 4.0 ile gelen değişikliklerin iş dünyasını nasıl etkilediği, uzmanlaşmanın önemi, uzmanlıklarla kurulan esnek iş modellerinin iş verimliliğini nasıl artırdığı aktarıldı, büyümenin en önemli yolunun verimli çalışma modeli olan esnek işgücü olduğunu vurgulandı. Sunumda, EGİAD üyelerinin teknolojik gelişmelere uyum sağlayarak verimli çalışmaları için Türkiye‘de İŞ 3.0 çözümlerine öncülük eden Expertera.com‘un esnek işgücü modeli ve uzmanlık platformu tanıtıldı, yerel işletmelerin dünya standartlarındaki iş modellerini uygulayarak büyümeleri gerektiğinin altı çizildi.

 Etkili büyüme hedefi

Expertera Kurucu Ortağı ve CEO’su Alp Sezginsoy, firmaların verimli çalışma modelleriyle büyümesi misyonuyla hareket ettiklerini ifade ederek, bu doğrultuda işletmelerin finansal hizmetler, İK, dijital pazarlama ve yazılım alanlarındaki temel ve ortak ihtiyaçlarını belirleyip Expertera‘nın yeni ürünü Expertera Zen’i geliştirdiklerini vurguladı. Expertera Zen‘den firmaların yararlanması için EGİAD gibi önemli derneklerle işbirlikleri kurduklarını söyleyen Sezginsoy, Expertera ve EGİAD‘ın ortak hedefinin yerli işletmelerin yeni iş dünyasına uyumu, verimliliklerini artırma ve büyümeleri sağlamak olduğunu belirtti. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)