BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEvlilik teşvikinde sona gelindi!----

Evlilik teşvikinde sona gelindi!

Evlilik teşvikinde sona gelindi!
14 Şubat 2014 - 09:44 www.finansgundem.com

25 yaşın altındaki çiftlere sıfır faizli kredi verilecek. Kredi tutarı en fazla 10 bin lira olacak, geri ödeme kolaylığı da sağlanacak.


Erken evliliği teşvik etmek amacıyla 25 yaşın altındaki çiftlere faizsiz düğün kredisi verilecek. Sıfır faizli kredi için geri sayım başlarken, detaylar da netleşti. Edinilen bilgiye göre; Başbakan Yardımcısı Ali Babacan başkanlığında yürütülen 'evliliğe finansal destek' çalışması tamamlandı. Evlilik hazırlığı yapanlara verilecek olan sıfır faizli kredi için bankalarla temasa geçildi. Başbakanlık bünyesinde yürütülen çalışma, gençlerin maddi sıkıntılar yüzünden yuva kuramamasına çare üretmeyi hedefliyor.

GELİRE BAKILACAK

Buna göre; 25 yaşın altındaki çiftlere kredi verilirken, mesleki durumları, aylık gelirleri ve aile kaynaklı zenginlikleri dikkate alınacak. Kredi tutarının en fazla 10 bin lira olması öngörülürken; vadesi bir yıl ödemesiz, toplamda dört yıl olarak uygulanacak. Yeni evlilerin çocuk sahibi olmaları halinde taksitleri bir yıl süreyle ötelenecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)