BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaEuro yükseldi----

Euro yükseldi

Euro yükseldi
29 Mart 2013 - 08:49 www.finansgundem.com

Güney Kıbrıs’ta bankaların faaliyete geçmesinin beklendiği gibi bir panik yaratmaması euronun son haftalardaki düşüşünü durdurmasını sağladı.

Güney Kıbrıs’ta bankaların açılmasıyla korkulan panik ortamının olmaması euronun dolar karşısında hafif de olsa yükselmesini sağladı.
Euro dolar karşısında bugün yüzde 0.1'lik yükselişle 1.2830 seviyesinde işlem gördü.
Euro bugün hafif yükseliş kaydetti ancak dolar karşısında dört ayın en düşük seviyesine yakın seviyede işlem görmeye devam etti.
İtalya'daki siyasi anlaşmazlıklar ve Güney Kıbrıs'taki mevduat sahiplerinin büyük zararları konusundaki endişeler euro üzerinde baskı oluşturuyor.
Pek çok piyasanın bayram nedeniyle kapalı olmasından dolayı işlemler durgun seyrederken, Kuzey Kore'nin füze ünitelerini saldırı için hazır hale getirmesi piyasada önemli bir tepkiye neden olmadı.
Piyasada Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) 3-4 Nisan'da ilk kez yeni başkan Kuroda'nın başkanlığında yapacağı toplantısı bekleniyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)