BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaEtiyopya IMF ziyareti bekliyor----

Etiyopya IMF ziyareti bekliyor

Etiyopya IMF ziyareti bekliyor
23 Ağustos 2022 - 14:02 www.finansgundem.com

Etiyopya'da bir maliye bakanlığı yetkilisi, Etiyopya'nın borcunu yeniden yapılandırmak için bir IMF programının gerekli olduğunu açıkladı.

Etiyopya'da bir maliye bakanlığı yetkilisi, Etiyopya'nın Uluslararası Para Fonu (IMF) heyetinin üç ay önceki ziyaretinin ardından Eylül ayında bir ziyaret daha beklediğini ve borcunu yeniden yapılandırmak için bir IMF programının gerekli olduğunu açıkladı.

Etiyopya'nın Fransa ve Çin'in eş başkanlığındaki alacaklıları ilk olarak Eylül 2021'de bir araya geldi, ancak kuzey Tigray bölgesinde başlayan 21 aylık bir iç savaş nedeniyle borçların hafifletilmesi konusundaki süreç karmaşıklaştı.

Etiyopya Maliye Bakanlığı kıdemli danışmanı Brook Taye, G20'nin Ortak Çerçeve borç yeniden yapılandırma süreci kapsamında gerçekleştirilen ikili alacaklı görüşmelerinin önemli olduğunu ancak sürecin yeniliğinin gecikmelere katkıda bulunduğunu söyledi.

Etiyopya, isyancılarla müzakereye şart koşmadı

 

Etiyopya'dan Bitcoin'e yasak

 

Etiyopya ve Dünya Bankası'ndan 300 milyon dolarlık anlaşma

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)