BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEski bankacı, çalıştığı bankaya silahlı saldırı düzenledi----

Eski bankacı, çalıştığı bankaya silahlı saldırı düzenledi

Eski bankacı, çalıştığı bankaya silahlı saldırı düzenledi
10 Nisan 2023 - 19:11 www.finansgundem.com

ABD'nin Kentucky eyaletinin Louisville kentinde meydana gelen silahlı saldırıda biri saldırgan olmak üzere toplam 5 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Saldırganın bankanın eski çalışanı olduğu bildirildi

ABD'nin Kentucky eyaletinde bulunan Louisville şehir merkezinde meydana gelen silahlı saldırıda biri polis memuru olmak üzere beş kişi hayatını kaybetti. Bir bankada gerçekleşen saldırıyı, bankanın eski bir çalışanı gerçekleştirdi.

Louisville Metro Polisi Departmanı (LMPD) tarafından yapılan açıklamada, sabah saatlerinde şehrin merkezinde, Old National adlı bankanın içindeki 'aktif bir silahlı saldırgana' müdahale edildiği belirtildi.

İlk belirlemelere göre ikisi polis, 8 kişinin de yaralandığı aktarıldı. 

Haberde silahlı saldırganın vurularak etkisiz hale getirildiğini söyledi.

LMPD’den Paul Humphrey, yerel basına, saldırganın henüz tam olarak nasıl öldüğünü bilmediğini söylerken, “An itibarıyla halka yönelik aktif bir tehlike bulunmamaktadır.” dedi.

BİDEN'DAN CUMHURİYETÇİLERE ÇAĞRI

ABD Başkanı Joe Biden, 5 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının ardından Kongre'deki Cumhuriyetçilere, harekete geçme çağrısında bulundu.

Joe Biden, "Milletimiz bir kez daha anlamsız bir silahlı şiddet eyleminin ardından yas tutuyor. Jill ve ben bugünkü silahlı saldırıda hayatını kaybedenler ve saldırıdan etkilenenler için dua ediyoruz. Çok sayıda Amerikalı, (silahsızlandırma konusundaki) eylemsizliğin bedelini hayatlarıyla ödüyor. Kongre'deki Cumhuriyetçiler, topluluklarımızı korumak için ne zaman harekete geçecek?" ifadesini kullandı.

BANKA KRİZİNİN ETKİSİ Mİ?

Bankanın eski çalışanı tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı, ABD'deki banka iflaslarını gündeme getirdi.

Geçen ay ABD'nin 16. büyük bankası olan Silikon Vadisi Bankası ve Signature Bank iflas etmişti. JPMorgan Chase, bankacılık krizinin bitmediğini ve etkilerinin uzun yıllar devam edeceğini ifade etmişti.

Bankacılık krizi küresel ekonomiyi tehdit ediyor

 

Charles Schwab: Kolay para dönemi bankacılık kriziyle sona erdi

 

Bullard: Bankacılık sektöründeki çalkantı, 2007-2009 kriz döneminden düşük

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)